Infoskjermen Classic ➡️ Infoskjermen 3

Så kjekt at du, kjære Infoskjermen-kunde, vil være med oss fra Classic over til Infoskjermen 3! 🤩 Det vil kreve litt manuelt arbeid akkurat nå i overgangen, men vi er overbevist både om at du kan klare det, og at det er verdt det! 💪

📋 Her har vi forberedt en liten liste som kan hjelpe deg å holde orden i hva som må gjøres.

📽️ Nederst finner du også en video hvor vi viser deg alt dette.

Flytte en konto fra Infoskjermen Classic til Infoskjermen 3


  1. Kontaktpersonen på kontoen starter overgangen ved å gå til "Meny" -> "Gå til Infoskjermen 3". Om man som bruker ikke har rettigheter til å starte overgangen, får man beskjed om å ta kontakt med kontaktpersonen/kontoeier.


  2. Opprett kanaler for skjermene dine."Skjermer" blir til "Kanaler" i Infoskjermen 3. 😊 En kanal kan vises på flere fysiske enheter. Gå til "Kanaler" i menyen til venstre, og klikk på "+Ny kanal". Opprett en kanal for hver "innholdskanal" eller oppslagsliste du vil ha.

    Det er lett å bytte kanal på en enhet. Her fins det veldig mange spennende layout-muligheter, og dette kan du endre på senere også. I stedet for hovedoppslag, sidestolpe og bunnlinje, fins det her ulike områder på skjermen, og derfor mange flere muligheter. ✨


  3. Importer bilder og ressurser fra Classic. 💫 Gå til "Overfør fra Classic" i venstre meny, og velg de ressurser og bilder du vil overføre av tilgjengelig innhold fra Classic. Du kan overføre bilder, nyhetsfeeder, kalendere, videoer og flere ressurser, som kan brukes og gjenbrukes i nye oppslag på Infoskjermen 3.


  4. Opprett oppslag som du publiserer til kanalene dine. Gå til "Oppslag" i menyen til venstre, og klikk på "Nytt oppslag" oppe til høyre. Her kan du hente frem de ressursene du overførte i punkt 3. Her kan du lese om hvordan man oppretter oppslag i Infoskjermen 3. Mye er likt som i Classic, men det er noe som er nytt også. Når du har lagt inn innholdet du vil ha i oppslaget, klikker du av for hvilke kanaler du vil at det skal vises på, og du kan også velge hvilket område du vil vise det i på de ulike kanalene.

    Du vil se at det her fins nye oppslagstyper, og enda flere muligheter for prioritering (og også nedprioritering!) og at det har blitt enda enklere å legge inn sluttdato i tidsstyring. 👌


  5. Hvis du vil gi tilgang til at andre brukere også skal kunne teste Infoskjermen 3, går du til "Konto" i venstre meny inne på Infoskjermen 3. Der klikker du på "Brukere", og tildeler roller til andre brukere som på denne måten får tilgang til dette, ved å klikke på den aktuelle brukeren.


  6. Start visning på enhetene dine, fra Infoskjermen 3. For å flytte over visningen fra Infoskjermen Classic, og starte visningen fra Infoskjermen 3 gjør du følgende, forutsatt at du allerede har startet skjermene dine med Infoskjermen Player, eller med /live-visning i Classic:
  • Gå til Infoskjermen 3, og velg "Overfør fra Classic" i venstre meny.
  • Klikk på "Enheter" og overfør de fysiske enhetene dine, en og en.

    Her finner du info om noe må gjøres med hardware, hvis enheten trenger en oppdatering eller hvis den må startes med sikker tilkobling.

  • Gi den tilkoblede skjermen et eget navn, f.eks. skjermens plassering. (Hvis du ikke endrer navnet, vil den få et tilfeldig navn, f.eks. Gifted Salmon, av systemet.)
  • Velg hvilken #Kanal du vil vise på denne enheten og klikk på "Overfør nå".
  • Enheten blir nå en Skjerm, og du finner den under "Skjermer" i menyen til venstre.


Og så kan du stå en liten stund og nyte synet av den flotte nye infoskjermen din! 🌟

Bra jobba! 👏🙌

Hjelpesidene for Infoskjermen 3 finner du her: https://support.infoskjermen.no/


Gå tilbake til Classic

Classic vil fortsette å fungere akkurat som før i overskuelig fremtid, og du kan enkelt bytte mellom de ulike versjonene til du er klar å gå over helt til Infoskjermen 3.

Nede i sidestolpen til venstre, finner du mulighet å gå tilbake til Classic ⬅️.

Klar til å kun bruke Infoskjermen 3?

Når du ikke lenger trenger tilgang til noe mer i Infoskjermen Classic, og alle bilder, ressurser og enheter er flyttet over, kan du sette Infoskjermen 3 til Standard på kontoen.

Gå til "Konto" og trykk på gul knapp: "Gjør Infoskjermen 3 til Standard".


Video - Slik kommer du i gang med Infoskjermen 3 fra en Classic-konto

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!